PODOLOGIE MATERIAAL


Onze voeten verzekeren ons evenwichten het contact van ons lichaam met de bodem. Duizend problemen kunnen dit evenwicht verstoren. Ons lichaam gaat zich dan "aanpassen" door een onnatuurlijke houding aan te nemen en zo chronische pijnen veroorzaken.

Het chinezen hebben dat goed begrepen: sedert meer dan 5000 jaar gebruiken ze voetgeneeskunde om lichaam en geest te verzorgen. Geen wonder als we weten dat de voeten 72000 zenuw eindlichaamtjes bevatten. Samen de handen nemen de voeten de meeste plaats in de hersencortex.

Zo stelt onze winkel u toestellen en benodigdheden voor die u toelaten uw diagnose te optimaliseren en te verfijnen met de podoscoop, de podograaf of nog de beenlengteverschil meter.Zo kunt je ook u klantendienst verbeteren door de vervaardiging van proprioceptieve ,passieve en sportzolen door oproep te maken aan onze realisatie dienst. U kunt ook, als je wenst, zelf proprioceptieve zolen maken dank zij onze realisatiekits die de vervaardiging van zolen toelaten zonder lijm, schaar of Schuren.