VERVAARDIGINGSKIT VOOR ZOLEN


Een kit voor zolen is samengestelt door verschillende elementen waaruit je kiezen om de zolen van uw patiënt te maken.De kostprijs van de kit is 33€ zonder BTW( basis leder,overdekkingsleder+4 correktie elementen).Deze kit laat u alleen maar toe proprioceptieve zolen te maken.U kunt aparte elementen bestellen als je een stock wilt hebben of je kit wilt aanvullen door bijkomende correktie elementen (tarief word dan aangepast in funktie van de bijkomende elementen).

U kunt dan , het menu "vervaardigingskit voor zolen" hier links, alle nodige elementen kiezen voor het maken van de zolen van uw patiënt.Ter herinnering de kit 24€ bestaat uit 4 correktie-elementen per paar zolen. Als je bijkomende elementen bestelt zal het tarief van uw bestelling automatisch aangepast worden. Om nicht te vergeten raden we u aan de volgorde van het menu te volgen voor het mahen van u zolen:


-Kies uw basisleder(man, vrouw,kind)

-Kies de correktie elementen van de rechter voet

-Kies de correktie elementen van de linker voet

-Kies uw overdekkingsleder


Het tarief "basisleder" en "overdekkingsleder" zijn voor een paar, het tarief voor de correktie elementen zijn per stuk.LET OP!!! sommige correktie elementen zijn verschillend voor de linker of rechter voet.

Als je de zolen niet zelf wilt maken kunt je gebruik maken van onze dienst afwerking van zolen